Edwin doet al vanaf december 2014 mee met de groepslessen van ForteVital. Begin 2016 heb ik Edwin benaderd of hij mee wilden doen met “THE 30 DAY SUPER FIT CHALLENGE!”. Edwin was zelfs zo enthousiast dat hij twee vrienden heeft overgehaald om dit samen met hem te gaan doen. Hieronder kun je zijn ervaring lezen.

Aldus Edwin:

“The 30 Day Super Fit Challenge!” van ForteVital,
Ik had in eerste instantie niet echt een idee waar ik aan begon. Ik wilde de kilo’s van de feestdagen eraf hebben dat wist ik wel. Ik had mij aangemeld bij Jonas en we begonnen op zondag met de introductie, die bleek al heftig te zijn.
De eerste week was afzien, veel spierpijn en pijn aan de onderrug. Ik deed de challenge met twee vrienden en die ervaren het zelfde.
De tweede week ging al stukken beter, de oefeningen komen bekend voor en je weet wat je te wachten staat. Ik heb geprobeerd alles uit te voeren maar het lijf sputterde soms tegen waardoor ik een dag extra rust nam.
De derde en vierde week ging goed, de oefeningen gingen goed alleen miste ik soms de motivatie.
Ik had mij blind gestaard op de weegschaal maar daar gebeurde niet zoveel vandaar misschien ook de frustratie.

Later bleek dat ik wel degelijk vet kwijt was, want mijn omvang was afgenomen (buikomvang -4 cm en heupomvang -5 cm) en mijn lijf zag er fitter uit. Maar door de toename van spiermassa is het gewicht met 1 kilo afgenomen, maar het aangezicht aanzienlijk verbeterd.

Voor degene die de challenge gaan doen adviseer ik het volgende:
– Verdiep je goed in de voeding want daar hangt veel vanaf.
– Zorg dat je 1 of 2 keer mee doet met de groepsles zodat je de techniek goed onder de knie krijgt en de motivatie ook behoud.

Wat Jonas betreft ben je in goede handen hij heeft 100% het beste met je voor. De begeleiding is goed, de filmpjes en oefeningen zijn te doen, maar het resultaat ligt aan je zelf.

Ik voel mij nu sterker en fitter, dat terwijl de lente nog moet beginnen.
Ik probeer nu minimaal 2 a 3 keer in de week te sporten om het resultaat vast te houden.”

Edwin bedankt voor het delen van je verhaal! 🙂

Ook afvallen?

Meld je nu aan!