By admin On woensdag, augustus 10 th, 2016 · no Comments · In

Aldus een anonieme dame :

“Ik heb de maand mei meegedaan aan de 30 dagen fit challenge. Na 2 zwangerschappen was ik een aantal kilo aangekomen en niet meer kwijtgeraakt. Erger nog, ik was alleen nog maar aangekomen. Ik ben in maart gestart met een detox kuur (4 kg afgevallen) en daarna ben ik gestopt met “non-stop snoepen” (nog eens 2 kg afgevallen).
Mijn man trainde al wat langer met een kettlebell, ik had dat ook weleens gedaan maar ik was niet meteen enthousiast. Toen ik het 30 dagen programma voorbij zag komen heb ik mij in een impulsieve bui opgegeven. 2 dagen later was de eerste workshop al: super leuk en leerzaam. Jonas neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Daar ging ik dan, kettlebell mee en thuis trainen!! De eerste week viel tegen, dit was nogal een drukke week en ik kwam erachter dat je de trainingen echt moet inplannen, even een training snel tussendoor werkt niet. Helaas deze week 1 training daardoor gemist.
Vanaf de 2e week ging het goed, ik voelde dat ik vooruitgang boekte maar ik zag ook in dat ik mijn doel (afvallen) moest bijstellen. Ik heb zo lang niet gesport, ik moest eerst spieren/kracht opbouwen. De laatste 2 weken vlogen voorbij. Het deelnemen aan de groepslessen heb ik als heel positief ervaren, het is een leuke afwisseling met de thuistraining en je bent op een andere manier aan het sporten op die dagen, zou ik dus zeker aanraden!
Omdat ik mijn doel had gewijzigd was ik blij verrast dat ik tijdens de laatste meting toch 5 cm in omvang ben afgenomen. In gewicht ben ik redelijk gelijk gebleven maar ik ga er maar vanuit dat ik flink wat spieren heb opgebouwd. Ik voel me heel fijn nu ik een aantal kilo’s kwijt ben en in omvang ben afgenomen. En het is helemaal leuk als mensen het gaan zien en reactie geven. Dat motiveert mij nog meer om door te gaan.

Ik wil dit programma aan iedereen aanraden, ook voor degenen die al heel lang niet hebben gesport, je kan alles op eigen tempo doen. Jonas houdt je training goed in de gaten, hij reageert snel op je vragen en neemt gedurende de training regelmatig contact met je op.

Ik denk erover om de training na de zomervakantie nog een keer te doen!”

Share