Sanders ervaringen met Online Coaching

Sander is eind maart ’16 naar mij toe gekomen met de vraag of ik hem kon helpen. Sander had een aantal doelen die hij wilde halen, maar zag door de bomen het bos niet meer. Op internet staat zoveel informatie en hij vroeg zich af wat de meest efficiënte manier was om zijn doelen te behalen. Zijn doelen waren om meer kracht te ontwikkelen, een betere conditie en meer spiermassa te krijgen.

Ik heb Sander voorgesteld om te starten met een online coaching traject. Zo gezegd zo gedaan. We zijn toen direct begonnen.

Eerst heb ik met Sander een Facetime sessie gehad. Hierin hebben wij de beiderzijdse verwachtingen uitgesproken, zijn persoonlijke doelen in kaart gebracht en alle nodige informatie verzameld over Sander en zijn trainingen.

Vervolgens heeft Sander een aantal video’s van zijn huidige situatie gestuurd: hoe hij beweegt en hoe hij traint.
Zo kreeg ik een beeld van Sanders begin situatie en heb ik voor Sander een persoonlijk trainingsschema gemaakt, voedingsadvies gegeven en heeft hij voor de extra optie gekozen om de lichaamsmetingen te doen.

In de sportschool heeft hij de mogelijkheden om zijn onderlichaam zwaar te trainen en voor zijn bovenlichaam gebruikt hij de ‘gymnastic rings’: een van de beste tools om een sterk, atletisch, mobiel bovenlichaam te creëren (uiteraard ook geschikt voor dames die willen afvallen willen worden).

Naast het filmpje deelt Sander hieronder zijn ervaring:

“Het online coaching programma is ideaal. Helemaal wanneer je aan de slag gaat met mobiliteit, ring gymnastics, kettlebell’s en calisthenics. Hetgeen waar Jonas als Body engineer in thuis is. Het online coaching programma zorgt ervoor dat ik vrij ben om te trainen wanneer ik wil en waar ik wil. Ik hang mijn ringen aan de hoogste tak in de boom van het park bij ons in de wijk en train op resultaat. En dat terwijl ik geniet van de ochtendzon en zingende vogels naast me in de boom. Het coachen doet Jonas via Facebook, wat de communicatie makkelijk en snel en direct maakt. Jonas neemt zijn taak serieus, ook online. Hij reageert snel en is uitermate geïnteresseerd naar mijn vooruitgang. En kom ik er een keer niet uit, dan stuurt hij een zeer duidelijke instructievideo om mij weer op weg te helpen. Kortom, iedereen die voor resultaat gaat, raad ik aan om het online coaching programma van Jonas te volgen!”

In de video kun je Sander zijn lievelingsplek zien buiten in het park. Sander werkt keihard en het resultaat mag er wezen. Op 16 mei hebben we weer een aantal metingen afgenomen. Sander is:
– 1,5kg in spiermassa aangekomen;
– 1,5cm in borstomvang gegroeid;
– 1,5 cm in heupomvang gegroeid (grote bil spieren);
– 4,6% in vetpercentage gedaald;

Sander bedankt voor het delen van je ervaring en je training.

Ben jij geïnteresseerd in online coaching en wil je graag meer informatie ontvangen of wil je graag van start met deze begeleiding, neem dan even contact met mij op.

Neem contact op

Gebruik de knop aan de zijkant!