Hier doe ik het voor! Dat mensen niet alleen maar afvallen maar eigenlijk hun hele leven verandert op het gebied van hun gezin, werk en hobby’s. Heerlijk om te horen! 🙂
Ferry doet nu twee keer per week mee met de groepslessen en is super gemotiveerd. Ga zo door Ferry en bedankt Ferry voor je verhaal!

Aldus Ferry,

“Na 15 jaar niet gesport te hebben en het twee keer geprobeerd te hebben bij de groepslessen van ForteVital, heeft Jonas mij benaderd voor “The 30 day super fit challange” dacht ik gelijk JA DIT MOET IK DOEN. Het is nu of nooit. Ik had overgewicht, had verkeerde (eet)gewoontes en geen gezond patroon in me leven.

Situatie voor de ‘The 30 day super fit challange”
In het dagelijkse leven ben ik hovenier en merkte dat ik mezelf na me werk moe en futloos voelde, waardoor ik me niet optimaal kon richten op mijn gezin en hobby’s.

De eerste week van “The 30 day super fit challange” was erg zwaar. Daarentegen merkte ik door de voedingsadviezen wel verschil in hoe ik me lichamelijk voelde qua energie niveau en ook zat ik mentaal beter in mijn vel.

Naarmate de 30 dagen vorderden was het moeilijk om alle 6 dagen vol te houden. Van alle 26 workouts heb ik er 22 gedaan en mee gedaan aan alle groepslessen. Zeker de groepslessen waren motiverend, omdat ik toch wel wat moeite had om mijn lijf te leren kennen en daarbij te voelen wat goed is.

Met het resultaat ben ik heel erg blij! Ik ben 5,8 kg kwijt, zowel in buik- als heupomvang ben ik 6 cm geslonken en 2,7% gedaald in mijn vetpercentage. Ik heb vooral weer zin om te sporten. Door de aanpassingen in mijn voeding voel ik mij energieker, mindersnel geïrriteerd en ben ik veel zekerder van mezelf. Dat merk ik aan alles, bij mijn gezin, werk en hobby’s! Daarbij komt dat mijn gezin ook volop van mijn gezonde leefstijl profiteert, al mijn gezinsleden eten en leven gezonder.

Ik zie dit jaar weer zonnig tegemoet en ik kan het iedereen zeker aanraden!
Het heeft mij een hoop gebracht, het kost natuurlijk wel tijd en vergt inzet maar het loont zich zeker. Betreft de begeleiding in 1 woord TOP, je kunt ten alle tijden terecht bij Jonas en hij wilt je ook echt graag helpen en steunen.”

Lijkt je dit ook wat na het lezen van dit verhaal?

Meld je dan aan voor een trainingssessie!