Jonas Föllmi

Body Engineer
“Ik geloof dat kracht en vitaliteit de basis is om écht gelukkig te zijn.”
Ik vind het geweldig om te zien hoe het leven van iemand kan veranderen door bepaalde aanpassingen in het dagelijkse leven. En door gewoonweg (meer) te gaan bewegen. Daarnaast deel ik graag mijn kennis met anderen zodat zij zich iedere dag sterk en vitaal voelen.

Bewegen is iets wat ik persoonlijk altijd heerlijk heb gevonden om te doen. Ik kan er dan ook geen genoeg van krijgen. Als kind was ik altijd actief bezig met sport en bewegen. Ik deed aan zwemmen, judo, voetbal, bomen klimmen, enz. Nog steeds leer ik graag nieuwe dingen bij als het gaat om sport, bewegen en gezondheid. De rol en werking van het menselijk lichaam, de invloed van voeding, de invloed van bewegen en op iemands gezondheid in het algemeen, intrigeren mij.

Om van mijn passie mijn beroep te maken en anderen hiermee te helpen, volgde ik de opleiding Bachelor of Health (HBO Sport en Bewegen). Daarnaast woonde ik diverse opleidingen, cursussen, workshops en seminars bij. Ik noem een paar voorbeelden: de RKC, een internationaal bekende kettlebell-opleiding; PCC, een internationaal bekende calisthenics/bodyweight opleiding; workshops in gymnastiek, mobiliteit en handstand; en Mylogenics™ Rehab, een opleiding in revalidatie van blessures.

Het naamkaartje dat aan mijn werk hangt, is “Body Engineer”. Ik vind het belangrijk om niet alleen met jou te trainen, maar ook persoonlijk contact te krijgen. Zonder ‘klik’ werkt het namelijk minder goed. We werken niet alleen met krachttraining en conditietraining, maar besteden ook aandacht aan voeding, mindset, stress, ontspanning.
Want in het leven spelen allerlei factoren een rol. Denk aan leefstijlgewoonten. Ga jij voor maximaal resultaat? Dan moeten wij alles aanpakken. Op die manier kan je namelijk het beste blijvend resultaat boeken.

Ik geloof dat kracht en vitaliteit de basis is voor iedereen. Mijn persoonlijke doel is om zoveel mogelijk mensen sterk en vitaal te maken in hun dagelijks leven. Dat werkt positief voor hun conditie, kracht en mobiliteit. Bovendien krijgt iemand die sterk en vitaal is meer energie en neemt zijn vetpercentage af. Daarnaast vind ik het super om te zien dat mensen zich ook echt sterker en vitaler voelen: zij zitten beter in hun vel. Mijn manier van begeleiden is geschikt voor iedereen; man of vrouw, jong of oud(er).

Meld je hier aan voor een gratis kennismaking!

En ga de uitdaging aan!