Exclusief programma voor de jong gebleven mannen van 50+ in een privé gym

ARE YOU 50+, A MAN AND DO YOU WANT TO BE STRONG, VITAL AND YOUTHFUL?
Bij mensen tussen het 40ste en 65ste levensjaar neemt de spierenmassa met de helft af. Hierdoor komen veel mensen uiteindelijk (ongeveer vanaf het 75ste levensjaar) achter hun rollator en geraniums terecht. Voorkom dat dit bij jou gebeurt met kracht- en mobiliteitstraining.

ForteVital heeft een exclusief programma ontwikkeld voor mannen tussen de 50-65 jaar om meer mobiliteit, kracht en conditie te creëren.

Bij Kees (61 jaar) heb ik echt goed kunnen zien wat het betekent als iemand zich fitter en vitaler gaat voelen. Ik neem je graag even mee in zijn verhaal:

“Anderhalve maand lang begeleidde ik Kees, een man van 61 jaar. Bij hem heb ik ervaren hoe snel hij meer kracht en mobiliteit ontwikkelde en hoe dit zijn dagelijks leven verbeterde. Kees kwam om verschillende redenen bij mij. Hij had overgewicht en merkte dat hij steeds minder kracht had en zich steeds stijver voelde. In het begin liet Kees zich vallen in een stoel als hij wilde gaan zitten. Hij kon absoluut geen diepere squat (een oefening waarbij je door je knieën zakt en weer omhoog komt) maken dan 90 graden. Momenteel kan hij zich zonder hulp van zijn handen in zijn favoriete lage stoel laten zakken. Dat was voorheen niet mogelijk. Even een ander voorbeeld: Kees had constant een pijnlijke en stijve onderrug. Zelfs het strikken van zijn veters of iets van de grond oprapen lukte maar moeizaam. Wanneer hij bukte met gestrekte knieën kon hij maar net zijn schenen aanraken. Na de training kan Kees met gestrekte knieën bijna de grond met zijn handen aanraken. Belangrijker is dat hij geen klachten meer heeft in zijn onderrug. Daarnaast is zijn knijpkracht en algehele kracht flink toegenomen. Kees heeft dus veel baat gehad bij de kracht- en mobiliteitstraining. Hij voelt zich sterker in het dagelijks leven en zit beter in zijn vel.“

Herken jij je in het verhaal van Kees of heb jij soortgelijke lichamelijke klachten? Wil jij meer energie, een betere conditie, meer kracht en een betere mobiliteit? ForteVital kan jou hier zeker bij helpen met behulp van het onderstaande programma.

Op weg naar een sterk, vitaal en jong lichaam.

De trainingen

De trainingen worden gegeven in een privé gymzaal in Cruquius (tussen Heemstede en Hoofddorp). Je hebt dus geen ‘last’ van andere sporters. We trainen twee keer per week in een kleine groep, zodat er veel tijd en ruimte is voor individuele aandacht.

We starten de eerste les met een aantal lichaamsmetingen en doen ook meteen de eerste training. De investering in je gezondheid bedraagt € 547 voor het gehele programma van twee maanden. Dit programma gaat van start bij minimaal drie aanmeldingen.

Waarom twee maanden? In twee maanden kunnen wij gezamenlijk echt toewerken naar een reëel doel en zorgen voor blijvend resultaat. In een maand is ook veel te bereiken, maar de ervaring leert dat je dan al snel in je oude patroon terugvalt. Daarnaast wil ik jou zo goed mogelijk helpen om je doelen te bereiken.

• andere dagen in overleg mogelijk
• alleen trainen in overleg mogelijk
• binnenkort ook voor vrouwen

Dit trainingsprogramma is ook geschikt als je iets jonger dan 50 of ouder bent dan 65. Belangrijk is wel dat je je kan vinden in het verhaal, hetzelfde doel hebt en voor resultaat gaat.

Volledige inzet

Gegarandeerd resultaat
  • Meer kracht
  • Meer mobiliteit (grotere bewegingsuitslag)
  • Betere conditie
  • Afname vetpercentage
  • Meer energie

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden?

Neem dan even contact op.