Nieuw exclusief programma voor mensen met een lichamelijk zwaar beroep.

Om meer kracht, meer mobiliteit te ontwikkelen en ter preventie of als revalidatie van lichamelijk klachten.

Wist je dat 70% van de mensen met rugklachten deze klachten hebben omdat ze spierspanning, kracht en mobiliteit missen?

Vaak is dat de oorzaak van ‘door je rug gaan’. Je kunt dit voorkomen met behulp van kracht- en mobiliteitstraining. ForteVital heeft een exclusief programma ontwikkeld voor mensen met een lichamelijk zwaar beroep. Hierin werken we aan meer mobiliteit, kracht en conditie. Uit persoonlijke ervaring weet ik dat zwaar werk gemakkelijker gaat, lichter wordt en je minder snel klachten ontwikkelt met behulp van deze training.

Heb jij bepaalde lichamelijke klachten (bijvoorbeeld aan rug, schouders, of heupen), wil jij meer energie, een betere conditie, meer kracht en/of verbeterde mobiliteit? ForteVital kan jou hier zeker bij helpen met behulp van het Heavy work program.

Bijvoorbeeld personen in de bouw

Heavy work program

Hoe ziet dit programma eruit?
We starten in een groep van twee tot zes mensen en komen een of twee keer per week samen. ForteVital begeleidt jou in een speciaal schema voor krachttraining en mobiliteitstraining dat ontwikkeld is voor mensen met een zwaar lichamelijk beroep. Daarnaast helpt ForteVital je om een gezonde leefstijl met blijvend resultaat te bereiken. Het gevolg: je voelt je sterker en vitaler. Je productiviteit verbetert. Daarnaast zal je na het werk meer energie over hebben voor andere bezigheden.

Op de eerste dag doen we verschillende metingen om jouw persoonlijke vooruitgang goed bij te houden.

Op zoek naar een krachtiger lichaam?

Meld je dan nu aan!